Okt 30
YouTube slika preogleda

Zelo redko poslušam slovensko glasbo. Še manj pogosto pa menim, da je kakšen slovenski videospot vreden mojega časa. Sicer komad ni kaj posebnega…its tolerable. Ampak videospot je pa nekaj posebnega. Ostal mi je v spominu in ga lahko v celoti gledam…celo večkrat!

Komad: Select-Modra misel

  • Share/Bookmark
 

3 odgovorov na “Modra misel”

  1. Gelchy Pravi:

    Ti pa je res luškan spot. Tega pa od teh frajl res nisem pričakovala, so mal presenetle. Komadek je pa tko kot vsi taki jst temu pravim “poletni štanci”, čist ok. Ubistvu je dost tak da se ti pol še vrti po glavi :D

  2. masa Pravi:

    spot je res dober.ful drugačen.presenečena sem, da sploh kak slovenski izvajalc še dela hude spote in dobro musko. vse je postalo kr neki.da o besedilih ne govorim.ampak tale komadič od select je pa presenetu u celoti- dober ritem,super besedilo, kar ne naveličaš se komada. kdo je kaj spot delal?bravo! mam filing, da bodo punce še presenečale.komaj čakam naslednji komad! ;)

  3. robi Pravi:

    Res še nisem vidu kaj takšnega. Super spot in komad! Kreativnost! Pozitivno presenečen. Super. Me veseli, da še zna bit kdo kreativen, ne da samo kopira!!!!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !