Nov 29

pockItKoliko teh majhnih listkov porabimo vsak dan? Veliko! Postali so že obvezen dodatek na vsaki mizi. Obstajajo v različnih barvah, v različnih oblikah in celo že z različnimi vonji.

Na moji mizi imajo že nekaj let določen prostor. Zmeraj, ko vidim novo barvo ali obliko post-ita si jo moram nujno kupit.

Danes sem zasledila nekaj novega, Pock-it. Ne zamešat z Post-it, ker to ni isto! Pock-it je ista ideja with a twist! Tri stranice listka so lepljive, in oblikujejo žepek. V žepek lahko damo denar, vizitko, druge papirčke,… Useful isn’t it!

 • Share/Bookmark
 

6 odgovorov na “izum tedna: pock-it”

 1. poki Pravi:

  ah ja… listki… trust me! jst sem listkoholik :D ! so na moji mizi, v torbici, v zvezkih, knjigah… POVSOD SO! tko da… takoj ko bom vidla tele zadevice v prodaji jih bom kupila :) ! lepa fala ana za zmeraj uporabne informacije… kaj bi jaz brez tebe :P !

 2. Ursa Pravi:

  jap naša ana pa listki … in pol to zbira 1h u Leclercu jst pa zravn stojim in se praskam po glavi … lahko obedve s poki prideta po moje listke … porabm točno ene 4 na let :P zame in moje učenje so te listki čist premejhni … jst rabm A0 format :P

 3. Gelchy Pravi:

  Hahahaha pa kjeeee za hudiča ti to vse najdeš haha :D Drugač mi je ša ideja fulll všeč, tko prisrčno je. Zdej nam pa še najdt kje se to kup ;)

 4. saily saily Pravi:

  http://bamboo.blog.siol.net/2007/11/29/imate-radi-listke

  nisi edina ki ima rada listke zgleda :)

 5. Ana Ana Pravi:

  @urša- tok grozna pa nism!!!! Ti si hujša z jogurti…:P @gelchy- hvala blog mentor;) @poki- kaj bi jz brez vseh tvojih komentarjev…lol…

 6. bamboo bamboo Pravi:

  zivjo! sem nasla tvoj link in se se jaz oglasila…te liste, ki si omenila, so pa res super, cisto drugacni, a se vseeno uporabni…in kje si jih da dobiti, ker to bi pa tudi jaz imela? ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !