Sep 09

Ni nič ne navadnega, da imamo vsi doma ključavnice za kolesa. Ampak ali želimo nekaj boljšega, dodatnega? Ključavnico za kolo, ki hkrati varuje tudi našega iPoda. Mislite, da res rabimo?

Ali je ta dodatek za iPoda res uporaben?

  1. primer: Greš zjutraj v službo. Se usedeš za mizo, daš iPoda na mizo zraven računalnika. Ti zadiši kava. Greš si iskat kavo, AMPAK STOP- prve moraš prikleniti iPoda na mizo. KONČNA MISEL: Če delaš v okolju, ko moraš iPoda prikleniti na mizo, ko te ni zraven, nevem kaj je boljša investicija. Kupiti tole ključavnico ali pa zamenjavti službo.

  2. primer: Greš zjutraj v šolo. Po šoli si s prjatelji zmenjen na košarkaškem igrišču. Prikleneš iPoda na košarkaški drog. Ampak seveda otrok ne premisli zadeve zelo dobro. Ko igrajo košarko en soigralec stopi nanjga in KABUUM. Ni več iPoda. KONČNA MISEL: Ni uporabno, razen če nisi ful pameten otrok in ga prikljeniš daleč stran od igrišča.

Ključavnica ni ful varna. Narjena je iz kovinskega ohišja, ki se prilega tvojemu iPodu. iPoda lahko odkleniš z 3-številčno kombinacijo. Ful težko, ane? Tukaj je še link od strani.

  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “Ključavnica za iPod…seriously?”

  1. poki Pravi:

    honey sam ti pa imas ene wicked worst case scenarios :D ! evo se tuki sem se spomnla nate :) ! mmy***

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !