Sep 10

Že včeraj zvečer sem določila naslov danajšnega bloga- Novi iPodi. Hkrati sem pa vam hotla pokazati tudi kolekcijo mojih iPodov.

Zjutraj sem poskočno vstala pripravljena na pisanje ful dobrega iBloga. Iz predala vzemem iPode, jih dam na mizo. Ampak eden manjka. Moj iPod Shuffle Pink-Alaia. Začnem iskat po predalu, v katerem bi morala biti- NI Je. Iščem po vseh drugih predalih, nikjer je ni.

Nato se spomnim na otroštvo in kako sem iskale igrače. Zmeraj sem se postavila v kožo igrače. Na primer če sem iskala Barbie, sem si govorila ‘if i was a Barbie, where would i be?’ in ponavljala, dokler nisem našle svoje priljubljene Barbike.

Danes sem isto ponovila z iPodom. IF I WERE AN IPOD SHUFFLE, WHERE WOULD I BE? Začela sem brskati po omari, nato po kavčih, po torbicah…celo v tekaške superge sem šla pogledat (yeah right..). Ni je bilo.

Že spet sem začela ponavljati stavek ‘IF I WERE AN…’ in nato sem se spomnila. iPod je v kopalnici. En dan sem jo imela na majici in jo odložila na omaro. In glej ga zlomka, tam me je čakala moja Alaia . :)

Za konec pa slikca moje iFamily.

 • Share/Bookmark
 

3 odgovorov na “iSkanje iPoda…”

 1. artificial artificial Pravi:

  OMG a jih zbiraš? Jaz imam nana 2G 8GB (star 2 leti), pa me je zamikal novi nano 16 GB.

  Z izgubljanjem iPoda nimam težav, zato pa toliko raje izgubim Apple Remote …

 2. poki Pravi:

  honey you ain’t cereal…

 3. Gelchy Pravi:

  Ana ti si edinstvena hehe :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !