Mar 23

Kot mnogi uporabinik iPodov in iPhoneov, tudi jaz zmeraj iščem idealni ovitek. Za iPode imam ponavadi ovitek za tečt, ovitek za v torbico, ovitek za v vodo, itd. Danes pa vam predstavljam novi ovitek, ki ga imam za svoj stari iPod Video. Ovitek je sicer namenjen novemu iPod Classicu, vendar se tut moj starček stlači noter! :)

Ovitek je proizvod firme SwitchEasy, ki je že par mescev tudi na našem trgu. Kupiti se jih da tam, kjer prodajajo iPode najlažji je pa seveda preko spleta. Ovitek sem v roke dobila pred parimi dnevi in takoj raztrgala embalažo. Kot izkušnen kupec različnih ovitkov, lahko brez težav rečem, da so SwitchEasy izdelki zelo posebni za trg dodatkov za iPode. Najprej moram omeniti koliko stvari dobiš poleg ovitka. V primeru CapsuleClassic sem dobile še: 2x zaščitno folijo za zaslon, 2x Zaščitno folijo za TouchWheel, 2x zaščitno folijo za hrbtni del, plastično zaščito za napajalni konekto, adapter za slušalke, krpico iz mikrovlaken in adapter za Universal Dock. RES VELIKO STVARI!

SwitchEasy "Everything but the kitchen sink"

iPod Adapter connector

iPod Adapter connector

Za tale proizvod imam samo hvalo. Ovitek je preporosto dati na iPod. Še nikoli se nisem toliko malo matrala z ovitkom. Preprosto se iPod vstavi v plastiko in nato se pokrov položi na zadnjo stran iPoda in slajdaš skupaj dokler ne naredi “click”.

Vse folije se zelo lahko prilepijo, tudi balončki se ne naredijo. Universal dock adapter je zelo praktičen za uporabo v napravah, kot so zvočniki ali budilkah(glej sliko).

Izredno moram pohvaliti tudi design ovitka. Imam 4 različne ovitke za iPod Video in od vseh ovitkov mi je tale najbolj lep in preprost. Zato ga res priporočam. Cena 24,99 je sicer malo visoka, ampak za tako poseben proizvod, se mi to zdi čisto realno.

  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “iOcena: SwitchEasy ovitek”

  1. Poki Pravi:

    dojaja. brez zajebancije. ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !