Jul 06

Po dolgem času že spet pišem blog z enim namenom, da vam predstavim novo igračko- Sony Rolly.

Rolly je Mp3 predvajalnik. Ne, Rolly je zvočnik. Rolly je plesajoča žogica? Ubistvu je Rolly vse kar sem naštela. Kje naj začnem??

Danes sem se nekaj časa (beri ur) igrala z njim. In prvo moram povedat, da je Rolly res nekaj posebnega- kar smejiš se, ko ga gledaš kako pleše. Je lušten, je zabaven, je unikaten in je zelo drag (beri cca. 350EUR).

Z lahkoto lahko rečem, da je Rolly najbolj čuden “boom box” kar sem ga videla. Je manjši kot sem si ga predtavljala, ampak oddaja še kar vredu kvalitete zvok. Rolly ima notranjo baterijo, katera se polni preko USB kabla. Rolly ima 2GB prostora za glasbo, katero nalagaš preko posebnega programa. Baterija pa naj bi zdržala do 5 ur. Nato sem pa opazila prvo napako Rollya. Ima lastno programsko opreme, katera ni kompatibilna z Mac-om. Dela samo na oknih. :( Škoda. S programsko opremo lahko Rollyu ukazuješ plesne movee, in ga učiš novih stvari.

Zabava se začne, ko Rolly začne plesat in ko se začne “rollat”! Pritisniš edini gumb na predvajalniku in Rolly začne predvajati komade. Ko začne predvajati komade, se Rolly-u odprejo “rokice” in glasno predvaja glasbo. Če hitro še enkrat pritisneš gumb pa se Rollyu začne mešat! Pleše, kot najboljši plesalec na dance flooru. Rolly premika “rokice”, dve LED lučke na vsaki strani jajčka spreminjate barve in Rolly se začne vrteti, plesati in rollat po celi sobi. WOOHOOO (glej video).

YouTube slika preogleda

A ni lušten? Seveda je! Ampak resnica je, da je zelo draga igrača in ni kaj preveč prida. Igrača je sicer zanimiva, ampak samo za nekaj uric. Potem se ga naveličaš in se na njem začne nabirat prah. Tako, da žal moram priznat, da Rolly ni “pameten” nakup. Moram pa priznati, da je Rolly eden izmed tistih stvari, ki človeka res nasmejejo in tudi presenetijo, saj je Rolly sigurno eden izmed najboljših plesalcev na svetu.

 • Share/Bookmark
 

4 odgovorov na “iAdore: Sony Rolly”

 1. Igor Pravi:

  Kje ga pa imajo pri nas?

 2. Ana Ana Pravi:

  Jaz sem ga najdla v Sony Store-u v Cityparku….drugje ga pa še nisem vidla…

 3. Poki Pravi:

  si te prov predstavljam… :D

 4. Locitev Pravi:

  Joj ,.. kako je kjutast!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !